![]() |
|||||||
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
السلام عليكم ..
هل صحيح ان حصلت الريجيستر / كويت نت (alregister / KuwaitNet ) على اعتماد الايكان ؟؟ ![]() |
|
#2
|
|||
|
|||
|
ايوه معتمده و مكتوبين فى صفحة الشركات المعتمده فى الايكان
بس خلي بالك ... انت فى NameClub! ![]()
__________________
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
فى NameClub :| !!
لا اظن ان ما قولته فيه اسائه لاحد او مجامله لاحد بس كويس انه يكون فيه اكثر من شركه عربيه معتمده من الايكان ده هيساعد كتير فى مجال النطاقات فى المنطقه .. وادينا مستنين عروض الموزعين من alregister و i.net ![]() |
|
#4
|
|||
|
|||
|
نعم صحيح , الله يوفق الاخ بشار
رابط الايكان http://www.icann.org/registrars/accr...fied-list.html للبحث السريع بالصفحة بعد فتحها انقر على Ctrl ثم F وابحث عن KuwaitNET |
|
#5
|
|||
|
|||
__________________
عبدالعزيز الفودري آخر تعديل بواسطة blackhat ، 12-03-2007 الساعة 01:27 AM. |
|
#6
|
||||
|
||||
|
نتمنى كل الخير للجميع انشاء الله
|
![]() |
| عدد الأعضاء الذي يتصفحون هذا الموضوع : 1 (0 عضو و 1 ضيف) | |
| خيارات الموضوع | بحث في هذا الموضوع |
| طريقة العرض | |
|
|